Wallester Business Card

 • + Helhetslösning för att kontrollera utgifter
 • + Virtuella och fysiska kort
 • + Ställa in maxbelopp för olika kort
4/5
Petter Swensson

Wallester är en nykomling på marknaden. Kortet ger dig fina fördelar i form av simpel administration som hjälper ditt företag att ha koll på era utgiftsflöden!

Årsavgift
0 kr
Högsta kredit
Ej kredit
Räntefritt
-
Förmåner
-
Valutapåslag
2%

Ranking

 • Avgifter
 • Extrakort
 • Kundtjänst
 • Omdömen
 • Helhetsbetyg

Ranking

 • + Helhetslösning för att kontrollera utgifter
 • + Virtuella och fysiska kort
 • + Ställa in maxbelopp för olika kort
 • - Ingen kredit
 • - Valutapåslag + uttagsavgift
 • - Euro som standardvaluta - ej SEK

Med Wallester Business är det enkelt för ditt företag att hålla koll på utgiftsflödena i ditt företag. Kortet erbjuder en helhetslösning som administrerar och överblickar de utlägg som görs. Alla anställda i ditt företag kan få tillgång till ett fysiskt eller virtuellt Wallester-kort för att kunna betala de löpande utgifter som krävs för företagets verksamhet. 

Ansök om ett Wallester Business-kort här! 

Wallesters huvudfokus är att förenkla företags ekonomiska situation kopplade till utlägg och utgifter för de anställda. De erbjuder en helhetslösning som samlar företagets utgifter under samma plattform. Plattformen kan sedan integreras med det bokföringssystem som företaget använder sig av. Detta för att skapa en smidigare och enklare bokföringsprocess!

Kortet som utfärdas till de anställda används alltså som betalkort för löpande utgifter i tjänsten – men kan också användas för löneutbetalning. Ju fler anställda som använder Wallesters kort för löpande utlägg, desto bättre överblick får du över företagets utgifter.

Ett smidigt betalkort med IBAN

Wallester är alltså ett betalkort. Inte ett kreditkort.

Detta innebär att de anställda inte kan handla för pengar som inte finns/inte finns än. Det minskar den finansiella risken, även om de flesta företagskort med kredit enbart används för mindre löpande utgifter.

Varje Wallester-kort har ett individuellt IBAN-nummer vilket möjliggör internationella överföringar för att kunna ladda korten med pengar.

Wallester har både fysiska och virtuella kort, där de virtuella är kopplade till Apple Pay, Google Pay eller Samsung Pay. Wallester erbjuder dessvärre inte SEK som valuta, utan använder sig av Euro. Detta innebär att det sker en valutaväxling automatiskt om du handlar i SEK, vilken sätts till den aktuella växlingsavgiften för tillfället.

Fyra olika prisnivåer

Med Wallester kan du välja mellan fyra olika paket i fyra olika prisnivåer. Det som passar dig bäst kan bero på allt från behov och pris. Det är vanligare att mindre företag väljer de billigare och mer standardiserade paketen, medan större företag satsar på de dyrare helhetslösningarna.

Free – 0€/mån

Gratisversionen som ger den mest standardiserade lösningen rekommenderad för mindre företag med färre antal anställda. Med denna version får du en grundläggande plattformslösning med upp till 300 virtuella kort och obegränsat antal fysiska kort.

Premium – 199€/mån

Det mest populära paketet för mindre och medelstora företag. Med detta paket får du tillgång till avancerade funktioner för att effektivisera din utgiftskontroll. På så sätt blir det enklare för dig och ditt företag att ha större kontroll på den finansiella styrningen hos företaget. Med Premium får du upp till 3 000 virtuella kort samt ett obegränsat antal fysiska kort. För ytterligare virtuella kort till dina anställda betalar du 0,20€ i månaden/kort.

Platinum – 999€/mån

Ytterligare ett steg upp i pris men framförallt ytterligare ett steg upp i kvalitet. Med Platinum får du tillgång till alla olika Wallester-kort vilket gör att du kan välja det som passar dina anställda bäst. Dessutom får du tillgång till alla funktioner Wallester erbjuder, och på så sätt kan du optimera den finansiella styrningen av ditt företag. I paketet ingår 15 000 virtuella kort och obegränsat antal fysiska kort.

Enterprise Suite – enligt avtal

Det sista paketet är också det med en helt skräddarsydd lösning för ditt företags unika behov. Paketet vänder sig främst åt storföretag med ett stort antal anställda och riset sätts efter avtal med Wallester. Privat rådgivning, en särskild kontoansvarig, anpassade kontrakt och första prioritets hjälp dygnet runt är några av de fina förmånerna som erbjuds. Wallester är till för att hjälpa företag att effektivisera sina utgiftsflöden och med Enterprise Suite får du en uppsättning personliga lösningar.

 

Sammanfattning…

Wallester är ett smidigt betalkort som ger företag. en helhetslösning i form av att det sköter de administrativa delarna av löpande utlägg. Kortet erbjuder inte någon kredit vilket minskar den finansiella risken för företag som använder det. Det finns flera olika prisnivåer och paket vilket ökar chanserna att det finns en Wallester-lösning för just ditt företag.

Däremot, Wallesters kort har enbart Euro som valuta vilket innebär att alla köp som sker i SEK kräver en valutaväxling. Något som är viktigt att tänka på för företag som mest handlar i annan valuta än Euro. Wallester erbjuder både fysiska och virtuella kort till alla era anställda. Dessutom kan det sättas limiter för var och ett av korten!

 

Vill du testa Wallester Business Card?
Ansök om kortet här!