Re:member flex

 • + Rabatt hos 300 e-handelsbutiker
 • + Flexibel ränta och avbetalning
 • + Drivmedelsrabatt hos Preem
4.4/5
Petter Swensson

Ett av de mest flexibla kreditkorten med smidiga avbetalningsplaner och fina rabatter till en låg ränta!

Årsavgift
0 kr
Högsta kredit
100 000 kr
Effektiv ränta
8,12 - 24,95 %
Räntefria dagar
56 dagar

Ranking

 • Bonus & Förmåner
 • Försäkringar
 • På resan
 • Avgifter
 • Beviljandegrad
 • Kundnöjdhet
 • Helhetsbetyg

Ranking

 • + Rabatt hos 300 e-handelsbutiker
 • + Flexibel ränta och avbetalning
 • + Drivmedelsrabatt hos Preem
 • - Höga krav för att beviljas kredit
 • - Ingen möjlighet till bonuspoäng eller cashback

Re:member Flex är rätt för dig som vill ha ett kreditkort med goda rabatter hos många olika butiker – helt utan avgift. Förmånsprogrammet Re:member Reward ger dig som konsument väldigt goda rabatter och förmåner, vilket gör att kortet kommer hjälpa dig tjäna på din konsumtion. 

Ansök om Re:member Flex här!

Ihop med många fina rabatter i butiker och på nätet får du även en kompletterande reseförsäkring som gäller när du betalar minst 50% med ditt Re:member-kort. Försäkringen ger dig även ett avbeställningsskydd för din resa.

 

Re:member Flex är precis som det låter – väldigt flexibelt. Du har 56 dagar på dig att betala av din skuld utan att någon ränta tillkommer. Samtidigt kan du välja att betala av enbart 3% av din aktuella skuld. Detta gör kortets betalningsalternativ väldigt smidiga och är helt perfekt för dig som vill vara flexibel i din avbetalning.

Det finns en app som är kopplad till kortet där du kan få en överblick över hur din ditt saldo och din konsumtion ser ut. Den ger en god överblick över din ekonomi och det blir lättare för dig att veta hur du ska hantera kortet, men också hur du kan välja att lägga upp din betalning.

Om du väljer att göra en avbetalning på din skuld kommer Re:member Flex-kortet erbjuda en individuell ränta. Dvs räntan du betalar för att betala av din skuld sätts efter din individuella ekonomiska situation. Ju bättre ekonomisk situation, desto lägre ränta. Som lägst kan du få en ränta på 8,12 och som högst kan du få en ränta på 24,95 %.

Ränteexempel

Effektiv ränta 21,55 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2024-01-01).

Med Re:member Flex har du också möjligheten att, två gånger per kalenderår, utnyttja en betalningsfri månad. Det innebär att du inte är betalningsskyldig under en månad trots att du nyttjat krediten. Skulden läggs sedan på nästan månads betalning vilket även inkluderar en ränta under tiden. Viktigt att tänka på är att det enbart är möjligt att få en betalningsfri månad om du gjort inbetalningar anmärkningsfritt under tre månader sedan kortet tecknats. Dessutom måste det också gå tre månader mellan de betalningsfria månaderna.

Bland de bästa förmånerna med Re:member Flex-kortet är dess rabatter! Du får rabatt hos över 300 e-handelsbutiker genom förmånsprogrammet Re:member Rewards. Dessa når du genom att följa dessa stegen:

 1. Gå in på Re:members hemsida och klicka på Rewards i menyn längst upp
 2. Logga in med ditt personnummer samt de fyra sista siffrorna på ditt Re:member-kort
 3. Här presenteras de olika butikerna du har rabatt hos med ditt kort samt info om hur stor rabatten är
 4. Klicka ”Till Butik” och gör köpet med ditt Re:member Flex-kort

 

Med kortet ingår en reseförsäkring men dessvärre ingår inga övriga försäkringar. Det man kan göra är att teckna ”Trygghetspaketet” vilket ger dig tre ytterligare försäkringar utöver din reseförsäkring. Detta paket kostar 129kr/år och här ingår:

 • Evenemangsavbeställning: fungerar på samma sätt som avbeställningsskydd för resor men gäller för idrottsevenemang, konserter och liknande
 • Prisgaranti: Om du köper en produkt med ditt Re:member Flex-kort får du automatisk prisgaranti i 90 dagar. Finner du samma produkt till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Förutsatt att varan handlades till ordinarie pris på högst 5 000 kr.
 • Allrisk: En klassisk allriskförsäkring som täcker hemelektronik och vitvaror i 2 år som handlats med ditt Re:member Flex-kort

Köper du en resa med ditt Re:member Flex-kort ingår en reseförsäkring med gratis avbeställningsskydd samt andra reseförsäkringar. Bland annat ingår försäkring för ID-stöld, vilket är något man ofta behöver betala extra för med andra kreditkort. Kortet har sedan ett valutapåslag på 1,75%, vilket är viktigt att ta hänsyn till när du väl är på resan.

Re:member Flex är kompatibelt med Apple Pay och Samsung Pay, vilket bidrar till dess smidighet.

 

Är du sugen på att testa Re:member Flex och alla de förmåner som ingår? 
Ansök om kortet här!