Mynt

 • + Automatiserad bokföring
 • + Skräddarsydd kreditlösning
 • + Olika prisnivåer som passar just ditt företag
4.8/5
Petter Swensson

Med Mynts företagskort får du en helhetslösning med automatiserad bokföring – direkt när köp med kortet genomförs. Dessutom kan du få tillgång till en skräddarsydd kreditlösning som passar just ditt företag!

 

Årsavgift
0 kr
Högsta kredit
Enligt avtal
Räntefritt
Betalar avgift istället för ränta
Förmåner
Cashback & rabatter
Valutapåslag
0%

Ranking

 • Ränta
 • Förmåner
 • Avgifter
 • Räntefria dagar
 • Kreditgräns
 • Extrakort
 • Kundtjänst
 • Omdömen
 • Helhetsbetyg

Ranking

 • + Automatiserad bokföring
 • + Skräddarsydd kreditlösning
 • + Olika prisnivåer som passar just ditt företag
 • - Ej möjlighet till bonus
 • - Begränsade försäkringar (dock ej vanligt för företagskort)

Mynt är företagskortet som ger ditt företag en helhetslösning med automatisk bokföring och en skräddarsydd kredit mot en fast avgift istället för ränta. Ta nästa steg in i den digitala världen med Mynt! 

Ansök om Mynt företagskort här!

Mynt är det optimala kortet för företag som vill effektivisera bokföringen av de anställdas utlägg. Kortet gör det enklare för företag att få en överblick och administrera de inköp som görs, vilket sparar både tid och resurser för just ditt företag! När ett köp med Mynt-kortet görs tas ett foto på kvittot som sedan används som transaktionsunderlag för att automatiskt bokföra transaktionen. Mynt är kompatibelt med de största och vanligaste bokföringssystemen som Fortnox, Visma, Setly, etc.

Med Mynt-kortet kan du sätta individuella köpgränser och limiter för de anställdas kort. Detta gör det enkelt att kategorisera utgifter och ha koll på hur mycket pengar som läggs på exempelvis marknadsföring, IT, etc.

 

Tre olika prisnivåer

Med Mynts företagskort finns det tre olika prisnivåer att välja mellan där åtminstone ett erbjudande av de tre är tänkt att passa ert företag som handen i handsken. Det du väljer beror på ditt företags önskemål och behov, som exempelvis tillgångar, kostnadsstruktur och antal anställda som ska använda kortet.De tre paketen ser ut som följande:

Start – gratis

Gratisvarianten och det mest basic paketet. Ditt företag får tillgång till upp till 10 st Mynt-kort samt en app där all hanteringen av alla kort sköts. Dessutom får ni tillgång till grundläggande bokföringshantering samt analysverktyg för hur ni kan se över samtliga korttransaktioner. Perfekt för små och medelstora företag.

Premium – 499 kr/mån

Här ingår en mer avancerad bokföringshantering med integration mot samtliga bokföringssystem. Med Premium-paketet finns det möjlighet att ansöka om att beviljas en högre kredit. I detta paketet ingår upp till 15 st kort. Därefter kan obegränsat antal kort beställas mot en avgift på 49 kr/kort.

Enterprise – pris enligt avtal

Bästa paketet för företag med minst 30 st kort i användning. Finns möjlighet för rådgivning av Mynts specialister om optimering av ditt företags utgiftshantering. Dessutom erbjuds anpassning av processer eller API om ditt företag skulle vara i behov. Enterprise är den absolut bästa helhetslösningen med skräddarsydda alternativ för just ditt företags önskemål.

 

Ränta

Med Mynt betalar du inte någon ränta på din kredit. Istället betalar du en månatlig avgift som baseras på den kreditlimit ditt företag fått beviljat. Avgifterna ser ut som följande…

Kreditbelopp: 0 – 50 000 kr
Månatlig avgift: 180 kr

Kreditbelopp: 50 000 – 200 000 kr
Månatlig avgift: 0,35%

Kreditbelopp: 200 000 kr och över
Månatlig avgift: 0,25%

Cashback och rabatter

Mynt erbjuder cashback och rabatter till exklusiva kunder. Detta är däremot inte något som skyltas med, utan snarare än kompletterande förmån för resterande delar av deras helhetserbjudande.

Krav för att beviljas Mynt företagskort

För att beviljas Mynts företagskort finns det ett par olika krav som behöver mötas

 • Företaget måste vara ett registrerat aktiebolag (enskild firma + handelsbolag/kommanditbolag kan också söka)
 • Borgensman måste vara minst 18 år fyllda
 • Det görs en kreditupplysning på det ansökande företaget från Creditsafe (ej UC)

Varje ansökan genomgår även en individuell bedömning, vilket är varför Mynt ej har särskilda riktlinjer om betalningsanmärkningar. De flesta företag som ansöker tas in, men alla beviljas inte kredit. Beviljas man ej kredit kan företagskortet istället användas som debitkort.

 

Sammanfattning…

Mynts företagskort är alltså en helhetslösning för ditt företag som specialiserar sig på automatiserad bokföring. Utöver denna smarta funktion kan en kredit kopplas till kortet som betalas för genom en avgift. Via Mynts app kan man styra hur hög kreditlimit varje eventuellt kort har, vilket gör det enkelt för ditt företag att kunna styra hur mycket utgifter varje enskild funktion har.

Med Mynt får du en ökad effektivitet i din utgiftshantering vilket hjälper dig att lägga resurser på rätt saker.

Optimera din verksamhet genom att låta Mynt sköta bokföringen av era utlägg!

 

Vill du testa Mynts företagskort? 
Ansök om kortet här!