Levler lanserar aktiehandel

av Petter Swensson
·
Uppdaterad 30 augusti 2023

Investeringar kan både öka och minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Sidan kan innehålla affiliatelänkar.

 

Courtagefri aktiehandel hos Levler

Konkurrensen kring aktie- och fondhandel i Sverige ökar i allt snabbare takt. Avanza och Nordnet har länge varit de dominanta spelarna, men nu växer fler och fler aktörer fram för att ta marknadsandelar av giganterna. Den senaste är Levler som lanserar aktiehandel på Nasdaq Stockholm – courtagefri dessutom. 

Levler kommer du alltså kunna handla aktier utan courtage på alla listor på Nasdaq Stockholm förutom First North. Levler menar att aktiehandel gör deras sparande mer komplett, jämfört med om de bara erbjudit fonder. Dessutom meddelar Levler att de kommer utöka med fler marknader löpande.

Vill du testa Levler? Gör det här.

Levler är en tjänst för den som på enklast möjliga vis vill spara och investera i fonder och aktier. Idén är enkel: kunden ska kunna handla värdepapper på samma sätt som man e-handlar. Du lägger dina fonder i en varukorg och checkar sedan ut. Skillnaden blir att du slipper fraktkostnaden… skämt åsido. Levler vill dessutom locka kunderna med lägre priser gentemot konkurrenterna genom att erbjuda 25% rabatt på fondernas förvaltningsavgift.

Vad kostar Levler?

Det är helt gratis att öppna konto med ISK hos Levler. Just nu är de aktuella dels med plattformens lansering men framförallt genom deras lansering av aktiehandel med gratis courtage. När du handlar fonder hos Levler ger de dig 25% rabatt på förvaltningsavgiften, vilket är en avgift du alltid betalar när du köper aktivt förvaltade fonder.

Nedan finns Levlers prislista för courtage vid aktiehandel:

Vilka startade Levler?

Levler är sprunget ur Söderberg & Partners. Det startades av tidigare Söderberg-medarbetare, bland annat sparekonomen Joakim Bornold. Vidare ägs Levler till majoriteten av PO Söderberg & Partners och agerar ombud till Söderberg & Partners Wealth Management. Levler fungerar alltså som Söderberg & Partners sparplattform som är tänkt att plocka marknadsandelar och utmana giganterna Avanza och Nordnet.

Nyfiken? Läs vår recension!

Läs Investerameras recension av Levler här!

 

Har Levler plattformsavgift?
Kan jag flytta över mitt ISK från Levler till en annan nätmäklare utan problem eller avgifter?
Hur kan Levler erbjuda 25% rabatt på fondavgiften jämfört med konkurrenterna?
Hur tar Levler betalt?
Hur blir jag kund hos Levler?
Genom vilken mäklare görs Levlers handel?