Bästa aktieböckerna 2024 – vilken ska jag välja?

Linus Melin
av Linus Melin
·
Uppdaterad 02 januari 2024

Investeringar kan både öka och minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Sidan kan innehålla affiliatelänkar.

Vill du lära dig mer om aktiemarknaden? Eller ska du kanske börja med trading? Då är aktieböcker ett bra verktyg för att få en förståelse hur aktiehandel går till och vad som påverkar marknaden. Men vilken aktiebok ska man välja?

I denna artikel guidar vi dig genom de 13 bästa aktieböckerna på svenska och engelska så att du kan välja just den bok som passar dig bäst.

 • Recension av topp 13 aktieböcker
 • Introduktion av författare
 • Allt du behöver veta om aktieböcker

Testa Storytel i 7 dagar gratis (reklamlänk)

Bästa aktieböckerna

Handla dina aktier här:

Levler

4/5

Ett enklare sätt att spara i fonder och aktier. Med Levler kan du investera både billigare och smidigare – lika smidigt som att handla på nätet!

 

 

Mer information
 • + Smidigt, enkelt och användarvänligt
 • + Gratis courtage för aktiehandel
 • + Brett utbud av fonder och aktier
 • + Snyggt gränssnitt och design

Nordnet

4/5

Nordnet är nätmäklaren med närvaro i hela Norden. De erbjuder handel med aktie- och fondhandel till låga courtage från många olika marknader. Utöver fonder och aktier kan du handla andra finansiella instrument som certifikat och trackers för att diversifiera din portfölj!

Mer information
 • + Marknadsledande i Norden
 • + Stort utbud av olika värdepapper
 • + Tillgång till Shareville – stort forum för sparande
 • + Smidig och användarvänlig app
 • + Relativt lågt courtage
 • + Egna gratis indexfonder

Avanza

4/5

Avanza är Sveriges största nätmäklare med en anrik historia och rykte om att ha de nöjdaste spararna i landet! Handla aktier, fonder och andra värdepapper smidigt och billigt hos Avanza.

Mer information
 • + Marknadsledande i Sverige
 • + Stort utbud av aktier och fonder
 • + Relativt lågt courtage (vid aktiehandel)
 • + Bästa nätmäklare enligt kunderna
 • + Egen gratis indexfond
 • + Sidan innehåller reklamlänkar till Avanza

Lista – Bästa Aktieböckerna

En aktiebok är bok om aktier och det finns en hel uppsjö av dem, minst en bok som passar alla. Det finns massa bra aktieböcker för dig som är nybörjare men även för dig som vill lära dig mer och få nya tips så att du lyckas på börsen.

Här kommer en lista på de 13 bästa aktieböckerna:

Den enkla vägen bli rik och fri med aktier

Den enkla vägen Bli rik och fri med aktier - Marcus Hernhag & Arne “Kavastu” Talving

I boken Den enkla vägen Bli rik och fri med aktier kan du på 257 sidor läsa om investerarna Marcus Hernhag och Arne “Kavastu” Talvings historier gällande deras ekonomiska resor, från att ha mycket begränsade finanser till att idag besitta förmögenheter. Du får även ta del av deras favoritstrategier som investerare som varit avgörande för både Marcus Hernhag och Arne Talvings framgångar.

De båda börshajarna avslöjar sina bästa tips för att du ska kunna göra samma resa och få en lika god utveckling som dem. De delar även med sig av sina personliga tankesätt och strategier gällande investering i aktier. Du som läsare får ta del av deras bästa verktyg för att nå ekonomisk frihet.

Boken så väl som strategierna är lätta att förstå sig på vilket gör den lämplig för nybörjare. Men även mer erfarna investerare kan dra nytta av den, om du aldrig läst en bok av varken Marcus Hernhag eller Arne Talving tidigare har du två fantastiska framgångssagor framför dig att ta del av. Vissa delar av innehållet liknar Marcus tidigare böcker som Hitta världens bästa aktie och Bli rik på aktieutdelning men eftersom råden och strategierna är så många och kommer från två personer denna gången finns det garanterat något i boken för alla.

Genomgående i boken trycker de båda på att det inte är så svårt att lyckas bli både rik och fri med aktier som det ibland framstår. Bara du är beredd att försöka så kommer det att gå.

För- och nackdelar:

+ Bra för nybörjare

+ Personliga historier

– Något rörig struktur

Marcus Hernhag och Arne “Kavastu” Talving

Marcus Hernhag och Arne “Kavastu” Talving

Marcus Hernhag arbetar som författare och har skrivit många välkända böcker om aktier, utdelning och sparande. Bland annat har han skrivit boken Bli rik och fri med aktier och Hitta världens bästa aktier.

Arne Talving, även känd som Kavastu, är en mycket framgångsrik investerare. Hans twitterkonto – Kavastu, har mer än 40 000 följare. Han går sin egen väg och är känd för att analysera aktiemarknadsmönster på ett sätt som ingen annan gör. Han håller regelbundet föreläsningar, kurser och är även författare till böcker som Min vinnande väg bli rik på aktier och Den enkla vägen Bli rik och fri med aktier.

 

 

Bli grymt rik på aktier!

Bli grymt rik på aktier!

Är du ivrig och otålig när det kommer till dina investeringar? Då ska du läsa någon annan bok än Bli grymt rik på aktier av Anders Haskel. Men är det så att du är eller vill du bli bättre på långsiktiga investeringar som gynnar dig i det långa loppet, då är den här boken mitt i prick för dig.

Grunden i boken och det som Anders Haskel genomgående skriver om är hur viktigt tålamod och långsiktighet är när du handlar med aktier på börsen. Han tror på en strategi där kunskapen om vad det faktiskt är som du investerar i är avgörande för en lyckad affär.

Anders Haskel själv har lång erfarenhet av strategin han presenterar eftersom han har över 30 års erfarenhet på börsen av noggrann analys och investering. Dessutom har han sedan tidigare skrivit flertalet böcker om aktier och sparande.

Utöver fördelarna av ett långsiktigt investerande innehåller boken dessutom grundläggande information om aktier och dess marknad. Det gör boken informativ och läsvärd både för dig som redan har tänkt ut en strategi men även för dig som precis satt igång och behöver all information du kan få för att lista ut vilken strategi som passar bäst för just dig.

För- och nackdelar:

+ Du lär dig om långsiktiga investeringar

+ Författaren lång erfarenhet

– Passar inte ivriga investerare

Anders Haskel

Anders Haskel

Anders Haskel började redan handla aktier när han var 20 år och sedan dess har han hållit sig på samma bana och arbetat med analys, rådgivning och förvaltat portföljer. Som ung engagerade han sig dessutom inom aktiespararnas ungdomsverksamhet.

 

 

Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning

Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning

Den enkla vägen att bli rik på aktieutdelning är ytterligare en av Marcus Hernhags storsäljande böcker som beskriver vägen till ekonomiskt välstånd via investering i aktier. I just denna boken har Marcus fokuserat på området aktieutdelning och förklarar hur du ska bygga en portfölj som inte innehåller en massa oro över aktiekurser som går upp och ner.

Att bygga sin portfölj efter just aktieutdelning är har inte slagit igenom lika stort i Sverige som den gjort i USA exempelvis men tack vare Marcus bok har fler fått upp ögonen för strategin. Han beskriver i boken hur den på grund av sin lätthet och sitt låga pris i jämförelse med andra sparformer är överlägset mest lönsam.

Du kan läsa om hur du väljer de bästa aktierna med en säker och god avkastning till din portfölj så att du har möjlighet att sätta en ordentlig guldkant på din tillvaro. När du sedan hittat dina aktier är det bara för dig att luta dig tillbaka och invänta den kommande utdelningen.

Boken tar även upp formler, termer och prognoser som för dem utan erfarenhet kan tyckas krångligt och invecklat. Därför rekommenderar vi att läsa någon annan bok från listan först. Men är du redo för att ta dig an en liten utmaning eller vill sätta dig in i det här med aktieutdelning är boken helt perfekt!

För- och nackdelar:

+ Strategi utan oro

+ Formler, termer och prognoser

– Svårt för nybörjare

Marcus Hernhag

Marcus Hernhag

Marcus Hernhag arbetar som författare och har skrivit många välkända böcker om aktier, utdelning och sparande. Bland annat har han skrivit boken Bli rik och fri med aktier och Hitta världens bästa aktier.

 

 

The intelligent investor

The intelligent investor

The Intelligent Investor av Benjamin Graham är en riktig klassiker inom aktie ämnet. Sedan den för första gången publicerades 1949 har den sålts i över 1 miljon exemplar och inspirerat och lärt människor om aktiehandel världen över. Den välkända investeraren Warren Buffett har kallat boken för den bästa någonsin om värdeinvesteringar.

Du som läsare får ta del av Benjamins filosofi om begreppet värdeinvesteringar. De så kallade värdeinvesteringarna var det han byggde sin strategi på och den gick helt enkelt ut på att köpa aktier i företag till ett lägre värde än det faktiska värdet. Historiskt sett har denna strategi visat sig vara ett säkert sätt att investera på.

Dessutom lär du dig att skilja på pris och värde genom att läsa boken och vad skillnaden på att investera samt spekulera innebär. Du får även lära dig om långsiktighet och att inte fokusera för mycket på vad ett visst företag presterar på börsen idag utan istället tänka på dess faktiska värde.

Det är inte för inte som så många köpt, rekommenderat samt agerat efter Benjamins bok. Vi kan garantera att du kommer lära dig otroligt mycket om hur du på ett säkert och fördelaktigt sätt investerar i aktier så att du tjänar pengar.

För- och nackdelar:

+ Skriver om värdeinvesteringar vilket historiskt sett är en säker investeringsstrategi

+ Såld i väldigt många exemplar världen över

– Lämpar sig inte för nybörjare

Benjamin Graham

Benjamin Graham

Benjamin Graham levde under 1800- och 1900-talet och arbetade som ekonom och investerare samtidigt som han skrev böcker om ämnet. Han har även blivit otroligt hyllad för sina böcker och strategier av Warren Buffett bland annat som kallat boken The intelligent investor för ”den överlägset bästa boken om investering som någonsin skrivits”. Hans böcker, och inte minst The intelligent investor har sålts i hundratals exemplar världen över.

 

 

Den enkla vägen Hitta världens bästa aktier

Den enkla vägen Hitta världens bästa aktier

Boken Den enkla vägen Hitta världens bästa aktie är skriven av Marcus Hernhag och handlar om precis det som titeln säger, att hitta världens bästa aktie. Så tycker du att det är svårt att veta vilken aktie du bör investera i så har du kommit helt rätt!

Marcus Hernhag utgår från samma beprövade metod som Benjamin Graham skriver om i sin bok The intelligent investor, nämligen värdeinvesteringar. Det innebär att du som investerare letar upp aktier i ett bolag som säljer aktierna till ett lägre pris än vad det faktiska värdet är.

Det i kombination med aktier i de företag som genererar mest värde för samhället samt aktieägarna, är världens bästa aktie. Att följa detta är generellt sett ett garanterat sätt att äga aktier i populära trender som ökar i värde.

I boken utgår Marcus Hernhag i stor utsträckning från den svenska marknaden och svenska aktier. Dessutom har har han intervjuat Per H Börjesson på Spiltan Fonder, Filip Weintraub på Skagen Fonder och Vegard Søraunet på Odin Fonder, tre giganter inom förvaltning för att ta reda på hur de bär sig åt för att hitta dessa företagen. Hernhag själv värderar samt inspekterar de klassiska måtten och formlerna för värdering för att du ska få de bästa verktygen till att avgöra ett bolags faktiska värde.

För- och nackdelar:

+ Använder sig av värdeinvesteringar

+ Intervjuat personer som har lyckats inom sin aktiehandel

– Skriver endast om svenska aktier och företag

Marcus Hernhag

Marcus Hernhag

Marcus Hernhag arbetar som författare och har skrivit många välkända böcker om aktier, utdelning och sparande. Bland annat har han skrivit boken Bli rik och fri med aktier och Bli rik på aktieutdelning.

 

 

Teknisk Analys

Johnny Torssell, författare och teknisk analytiker, har skrivit boken Teknisk analys och delger sina mest lyckade och resultatrika analystekniker för att hitta bra och lönsamma aktier. Detta verk på 388 sidor är perfekt för dig som vill få ordentligt med kött på benen gällande teknisk analys av aktier.

Genom att läsa boken kommer du kunna ta del av hans förklaring om hur marknaden fungerar. Du kommer lära dig att förstå dess olika faser och när det är som bäst att investera. Även trender är något han tar upp och det samma gäller chart-reading, hur du kan läsa av utbud och efterfrågan ur ett diagram utan att behöva förstå sig på massa formationer. Och inte minst när det är dags att sälja en aktie.

Vi tycker att precis alla som håller på med aktiehandel har nytta av teknisk analys, oavsett vilken nivå du är på, nybörjare eller proffs, finns det värdefull information i Johnnys bok Teknisk analys som kan utveckla din aktiehandel och göra den mer lönsam.

För- och nackdelar:

+ Mer djupgående förklaring av aktiehandel

+ Alla är i behov av kunskapen för att göra lönsammare affärer

Johnny Torsell

Enda sedan 1998 har Johnny Torsell skrivit böcker om aktier och ekonomi. Inom området har han nischat in sig på området gällande teknisk analys och hur de kunskaperna kan användas inom aktiehandel och trading. Utöver att skriva aktieböcker arbetar han som teknisk analytiker för företaget Carnegie.

 

 

Så kan alla svenskar bli miljonärer

Så kan alla svenskar bli miljonärer

Är det här med sparande något nytt för dig? Då är Per H Börjessons bok Så kan alla svenskar bli miljonärer perfekt för dig! Författaren guidar dig på vägen mot en bättre privatekonomi och reder ut den vid första anblick komplicerade och invecklade aktiemarknaden samt delar med sig av sina absolut bästa åtgärder, för en bättre ekonomi.

I boken går det att läsa om de tumregler han använder sig av vid sina investeringar och som han även råder andra att använda sig av.

Följande är Pers tumregler:

 • Spara 10% av din inkomst varje månad
 • Köp aktier eller aktiefonder och behåll dem
 • Se till att dina intäkter är större än utgifterna
 • Va kritisk till det som rådgivare säger till dig

Är du disciplinerad och följer ovanstående råd menar Per att dina möjligheter att bygga upp en förmögenhet är goda. Boken är till för att inspirera dig till att förändra och förbättra din ekonomi. Den vill även guida dig genom den djungel som aktiehandel och aktiemarknaden kan kännas som så att du ska kunna ta egna beslut om vad som är en bra investering och undvika de fällor som finns. Du lär dig stå stadigt trots att omvärlden är i gungning.

För- och nackdelar:

+ Bra för nybörjare

+ Enkla tips

– Upprepning för de som redan sparar i aktier

Per h Börjesson

Per h Börjesson

Per är själv otroligt framgångsrik på aktiemarknaden. Han startade och driver än idag investmentbolaget Spiltan och är facit bakom många människors miljoner. Som sagt är han även författare och boken Så här kan alla svenskar bli miljonärer är hans mest framgångsrika och har sålts i över 100 000 exemplar.

Han har även skrivit avdra böcker om aktier och ekonomi som exempelvis Så här blir du miljonär i hängmattan och Så här får du ett rikt liv som pensionär: sluta pensionsspara!

 

 

Framgångsrik aktiehandel – 10 vinnande strategier

Framgångsrik aktiehandel - 10 vinnande strategier

Dagens marknad är i ständig förändring och om du vill vara säker på att du använder den strategi som är den bästa i just din situation rekommenderar vi dig att läsa boken Framgångsrik aktiehandel – 10 vinnande strategier

Peter Nilsson, Johnny Torssell och Johan Hellström har tillsammans skrivit boken och vill lära alla som investerar i aktier att strategin om att investera långsiktigt inte alltid är den bästa, vilket ju är det man oftast får höra. Utan som investerare idag behöver du kunna vara flexibel för att kunna göra så goda affärer som möjligt, du behöver använda strategier som förhåller sig till den trend som styr för tillfället.

Ibland krävs det långsiktiga strategier medan det i andra fall krävs kortsiktiga. Olika varianter av dem båda går att läsa om i boken vilket ger dig ett utmärkt manual som instruerar om när du både ska köpa och sälja dina aktier. Otroligt användbart tycker vi, både för proffs och för nybörjare.

Något som de alla tre menar är dock att man inte behöver ha någon kunskap om hur framtiden ser ut för att vara en resultatrik aktiehandlare, hur detta går ihop kommer du först förstå när du läst boken.

För- och nackdelar:

+ Belyser flera olika strategier

+ Förklarar att marknaden förändras

Peter Nilsson, Johnny Torssell och Johan Hellström

Alla tre författare har på olika sätt ett finger med i spelet på den oförutsägbara finansmarknaden och använder dagligen de olika strategierna som presenteras i boken, antingen privat eller genom arbetet. Peter Nilsson arbetar både som författare och har skrivit flertalet aktieböcker sedan tidigare, han har även under sina år på arbetsmarknaden testat på flertalet positioner inom finansbranschen.

Johnny Torsell har även han skrivit böcker om aktier och gör sig känd som en av Sveriges kändaste tekniska analytiker. Johan Hellström har även han arbetat som författare och har skrivit böcker om både ekonomi och politik sedan tidigare. Men mest känd är han för sina uppdrag och roller inom IT-branschen.

 

 

Investeraren: allt du behöver veta om finansmarknaden

Investeraren: allt du behöver veta om finansmarknaden

Boken Investeraren: Allt du behöver veta om finansmarknaden av Jonas Bernhardsson innehåller allt du kan tänka dig som rör området aktier. Det är en perfekt manual för dig som vill få en bredare och mer djupgående förståelse om vad det här med aktier verkligen är, hur de fungerar och vad de har för inverkan på vårt samhälle.

Du kan läsa dig till information om vad både fundamental samt teknisk analys av en aktie innebär och hur du utför det i praktiken. Du får lära förstå vad nyckeltal är och hur du tolkar ett företags bokslut så att du kan navigera dig fram till vilka som är de bästa aktierna för just din portfölj. Dessutom tar Jonas upp och värderar olika sätt att placera och investera på, olika placeringsstrategier.

Även de finansiella marknadernas påverkan tas upp i boken och ger dig en större bild av vad som påverkar börsen och aktiehandeln. Konjunkturer, förväntningar och finans- samt penningpolitikens inverkan. Även historiska händelser på marknaden tas upp och förklaras, finansiella kriser som it-bubblan och finanskrisen 2008 med subprime lån och Lehman Brothers. Dessutom skriver Jonas om psykologin hos investeraren och förklarar vad som får oss att agera så som vi gör på börsen.

Boken Investeraren är en riktig mix av gott och blandat. Jonas tar upp många aspekter som påverkar börsen och lär oss läsare hur vi ska tänka i olika situationer och vad vi behöver ta hänsyn till och analysera för att lyckas göra så framgångsrika investeringar som möjligt.

För- och nackdelar:

+ Berör många områden av aktiehandel

+ Ger en bra överblick över börsens funktioner

– Något invecklad för nybörjare

Jonas Bernhardsson

Jonas Bernhardsson

Jonas arbetar som börsskribent samt utbildar andra kring hur man bör vara som chef för att göra ett så bra arbete som möjligt. Han är en otroligt hyllad författare och har genom åren skrivit många bästsäljande böcker inom ekonomi.

 

 

Börspsykologi: så blir du en bättre investerare

Börspsykologi: så blir du en bättre investerare

Är du nyfiken på hur människor tänker när vi tar beslut på börsen då är boken Börspsykologi: så blir du en bättre investerare av Cristofer Andersson det du ska läsa. Det som skiljer Cristofer och hans bok från många andra inom aktiegenren är att han fokuserar på psykologin bakom handeln på börsen. Vad är det egentligen som gör en investering lyckad? Och hur stor påverkan och roll har egentligen tankesättet?

Författaren är själv investerare och insåg att börsen och handel med aktier var så mycket mer än bara analys av siffror och grafer. Han insåg att det var psykologiska mekanismer som till stor del påverkade oss och våra investeringar, precis som det gör i övriga livet också.

Genom att förstå psykologiska parametrar som självkänsla, flockbeteende och det mänskliga belöningssystemet kan vi lära oss att undvika att trampa i de vanligaste fällorna som marknaden skapar.

Boken vänder sig till nybörjare såväl som erfarna investerare eftersom vi alla styrs av dessa psykologiska mekanismer och absolut kan dra nytta av att känna till dem och deras inverkan på oss och på marknaden så att vi på så sätt lyckas göra mer lyckade investeringar.

För- och nackdelar:

+ Temat i boken är relativt sällsynt

+ Användbar kunskap för alla

– Förklarar inte grunderna i aktiehandel utöver det psykologiska

Mer Börspsykologi

Omslag på Mer Börspsykologi

För att få ännu mer kött på benen när det kommer till mentala fällor på börsen är Cristofers uppföljare Mer Börspsykologi perfekt.

På samma pedagogiska sätt som i första boken förklarar författaren fler bias (mentala fallgropar) med minnesvärda historier. Därtill inleds varje kapitel likt den första boken med tidlösa citat för att inkapsla lärdomarna med ett fåtal ord.

Exempelvis Warren Buffetts citat som appliceras på skadlig aktivitet:

”Wall Street makes its money on activity, you make your money on inactivity” 

Det är lätt att lockas till ständig aktivitet på börsen när det klokaste beslutet oftast är att passivt vänta ut stormen.

Boken ger dig fler verktyg i verktygslådan för att ta dig an psykologiska utmaningar på börsen. Oavsett strategi eller erfarenhet är boken givande läsning för att bli en bättre investerare.

För- och nackdelar:

+ Paralleller dras från allt mellan fotboll och Star Wars vilket gör att komplexa ämnen blir enklare att förstå

+ Användbar kunskap för alla investerare likt första boken

-Bör inte läsas fristående, börja först med Börspsykologi

Cristofer Andersson

Cristofer Andersson

Cristofer debuterade år 2020 med sin bok Börspsykologi: så blir du en bättre investerare. Utöver att skriva böcker om aktier arbetar han som svenska och historia lärare på universitetet samt håller i kurser gällande investeringar på universitetsnivå. Cristofer använder sig av sin egen investeringsstrategi när han köper aktier och har resulterat i ett stort kassaflöde.

Investera med rätt fokus: 15 råd som tar dig till nästa nivå

Investera med rätt fokus cover

För dig som analysera aktier och överavkasta börsen är Magnus Anderssons bok rätt för dig. Boken tar upp 15 tips för att med en koncentrerad portfölj hitta aktier som slår börsens avkastning. Boken riktar sig främst till dig som investerat i minst ett par år och vill ta din strategi till nästa nivå.

Författaren börjar med att hjälpa dig identifiera varför du vill investera och hur.  Att lära känna dig själv är grundbulten för att kunna bygga en strategi som passar dig.

Magnus går igenom sin egen strategi som hjälpt honom att tidigt investera i bolag som Apple och Evolution. Därtill konceptet SaaS-bolag (Software as a service) som är servicebolag med återkommande inkomster. Bland annat nämns bokföringstjänsten Fortnox och Microsoft Office paketet som exempel på SaaS lösningar.

Mentala utmaningar på börsen tas också upp för att göra dig till en komplett investerare.

För- och nackdelar:

+ Tydliga och handfasta råd för att överprestera börsen

+ Bra struktur av boken

– Inte en nybörjarbok

Magnus Andersson

”Diversifiera brett och sprid riskerna”, så lyder det klassiska rådet till aktiesparare. Magnus Andersson, framgångsrik investerare och en av Sveriges största aktieprofiler predikar egentligen raka motsatsen: för att slå index behöver du över tid minska ned antalet bolag och koncentrera ditt kapital till de mest lovande. Det kräver tid, utveckling, förmågan att tolka nyheter rätt och göra rimliga uppskattningar om företags potential. Samt inte minst, följa dina få stora innehav mycket nära. Enkelt uttryckt – det gäller att ha rätt fokus.

Bild på författaren magnus andersson

Sammanfattning

Tyvärr finns det inget generellt svar på vilken den bästa aktieboken är utan svaret kommer att variera beroende på vem du frågar, vad det är du vill lära dig om och vilken nivå du vill läsa på. Är du nybörjare och vill lära dig grunderna och hitta en stabil investerings strategi för dina pengar rekommenderar vi Marcus Hernhags och Arne Talvings bok Den enkla vägen att bli rik och fri med aktier. Vi skulle även föreslå boken Såhär kan alla svenskar bli miljonärer av Per h Börjesson.

Är du istället en mer erfaren investerare som vill fördjupa dig i börsen och verkligen förstå hur den och även vi som investerar fungerar är vårt tips att läsa Investeraren: Allt du behöver veta om finansmarknaden av Jonas Bernhardsson och Börspsykologi: Så blir du en bättre investerare av Cristofer Andersson.

Ett generellt tips vi alltid tycker är värt att följa är att oavsett vilken bok om investeringar eller hur du börjar spara i aktier du väljer att läsa så bör den vara skriven av en författare som själv har lyckats riktigt bra med att investera pengar.

Lycka till på börsen!

FAQ – Bästa Aktieboken 2023

Vilken är den bästa aktieboken?
Vilka böcker ska jag läsa för att bli en bättre investerare?
Bästa aktieboken för nybörjare
Vilken är den bästa aktieboken på engelska?